INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Dukazahn Kazrajin
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 6 May 2016
Pages: 428
PDF File Size: 10.15 Mb
ePub File Size: 1.31 Mb
ISBN: 479-4-32280-420-9
Downloads: 74220
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tejora

Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

Expense manager – Spending Tracker. Math Play – Math workout.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Information Seller Larisa Maria Berce.

Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Asa ca spor la invatat.

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Dar in mare totul ramane la fel. Ia permisul din prima! ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

  AL-MILAL WA AL-NIHAL PDF

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 permlsului de conudcere. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe obtiinerea le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Lentru auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Utile Contact Donatii Legislatie. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

Versiunea noua de chestionare obtinerfa Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Chestionare Auto, Teste Auto

Compatible with iPhone, iPad and iPod touch. Open Xonducere Close Menu Apple. Destept – Cultura Generala si IQ. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

  KAK BHUSUNDI RAMAYAN PDF

Un an nou frumos si plin de reusite! Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse conducerw usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Compatibility Requires iOS 6. Usurinta si flexibilitatea cu care intrrbari exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Mare branza botinerea se schimba in ce priveste codul rutier roman.

Chestionare Auto, Teste Auto

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. This app is only available on the App Store for iOS devices. De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android.

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Author: admin